09 9 / 2014

What a splendid surprise!

Baru aja nemu ini diselipin di bawah pintu ruang tamu.
Birthday postcard’s landed safely in Aceh 😁
Makasiiii Momol gorjes febeleuus.
Love you to the moon and back! 😍😍 with Maulida – View on Path.

What a splendid surprise!

Baru aja nemu ini diselipin di bawah pintu ruang tamu.
Birthday postcard’s landed safely in Aceh 😁
Makasiiii Momol gorjes febeleuus.
Love you to the moon and back! 😍😍 with Maulida – View on Path.

07 9 / 2014

As I age I learn even to be happy with what I have. That’s one of the few good points of growing older. 
And it’s 25th already :)

Thank you, girls.. 
For always standin beside me through this whole time. Lofyulofyu 😍😘 – View on Path.

As I age I learn even to be happy with what I have. That’s one of the few good points of growing older.
And it’s 25th already :)

Thank you, girls..
For always standin beside me through this whole time. Lofyulofyu 😍😘 – View on Path.

27 7 / 2014

Uddah pagii euy.. Yuk sholat Eid ke Blang Padang 😊😊 at Lapangan Blang Padang – View on Path.

Uddah pagii euy.. Yuk sholat Eid ke Blang Padang 😊😊 at Lapangan Blang Padang – View on Path.

22 7 / 2014

Denger pengumuman dan ketok palu presiden baru di radio, senang sekaliiii.. semoga berkah ya Pak.. I’m into you, Mr. President! 😍😘😍😘 – Read on Path.

21 7 / 2014

Driving alone for more than 20kms.
Supaya gak suntuk, kita nyalain Waze.
Selain suara2 musik juga ada yang nemenin dengan
 “turn left now, turn right now..”

padahal apalah susahnya jalan di Banda Aceh ini ga bakal nyasar juga.. :))

*ngomong ama GPS* – View on Path.

Driving alone for more than 20kms.
Supaya gak suntuk, kita nyalain Waze.
Selain suara2 musik juga ada yang nemenin dengan
“turn left now, turn right now..”

padahal apalah susahnya jalan di Banda Aceh ini ga bakal nyasar juga.. :))

*ngomong ama GPS* – View on Path.

20 7 / 2014

G’morning! – View on Path.

G’morning! – View on Path.

19 7 / 2014

I’m giving you a night call to tell you how I feel and how I feel~ – Preview it on Path.

18 7 / 2014

Soundtrack of the night \m/ – Preview it on Path.

16 7 / 2014

Makan sama anak 6 taun,
Anaknya gamau disuapin, di luar waiting list panjang banget.
Sabar yaa, ini anak kelar makannya yaaaaaa setaun lagi lah kira2.. with Rachel at Pizza Hut – View on Path.

Makan sama anak 6 taun,
Anaknya gamau disuapin, di luar waiting list panjang banget.
Sabar yaa, ini anak kelar makannya yaaaaaa setaun lagi lah kira2.. with Rachel at Pizza Hut – View on Path.

08 7 / 2014

Tsakep nih iklan di Tribun!

#GolputGakKeren
#BuktikanSuaramu – View on Path.

Tsakep nih iklan di Tribun!

#GolputGakKeren
#BuktikanSuaramu – View on Path.

07 7 / 2014

For growing me up with tender love.
For kindness and patience facing my stubbornness.
For the trust and beliefs you gave me even when i was just crashing your car the day before.
For every loves and protections you showered me.
Thanks for showing us the way.
You are more than an awesome human being.
We love you.
Happy Birthday, Ayah.. – View on Path.

For growing me up with tender love.
For kindness and patience facing my stubbornness.
For the trust and beliefs you gave me even when i was just crashing your car the day before.
For every loves and protections you showered me.
Thanks for showing us the way.
You are more than an awesome human being.
We love you.
Happy Birthday, Ayah.. – View on Path.

29 6 / 2014

Hoping to see you again is like cathcing sunrise when it’s #sunset  (at Pantai Lampu’uk)

Hoping to see you again is like cathcing sunrise when it’s #sunset (at Pantai Lampu’uk)

18 6 / 2014

at la lumina cafe & boutique

at la lumina cafe & boutique

12 6 / 2014

Berhenti bertanya sudah sejak lama. Detik yang sama aku hilang rasa. Lengang ruangku untukmu.
Satu perjanjian tanpa syarat apa-apa namun keengganan untuk lebih dalam terluka.
Untung saja kita cukup dewasa.
Tak ada yang terluka. Hanya fragmen kenangan yang timbul lalu minta dituliskan.
Karena hilang semua bukan pilihan. – Read on Path.

02 6 / 2014

I love the fact that there are a lot type of breaks here, breakfast, lunch break,coffee break, tea time break, cigarette break, aku-gak-mood break.

*ignore bekas lipstick sok cantik itu :)) at Hermes Palace Hotel – View on Path.

I love the fact that there are a lot type of breaks here, breakfast, lunch break,coffee break, tea time break, cigarette break, aku-gak-mood break.

*ignore bekas lipstick sok cantik itu :)) at Hermes Palace Hotel – View on Path.